The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

  • Slovenščina
  • English
  • Italiano

[ Kuhinja Bijou ]

Kuhinja Bijou: Ko se dizajn združi z najbolj napredno tehnologijo nastane Bijou. Ključne značilnosti, ki izpolnjujejo kuhinjo Bijou so steklo, stratificiran visokotlačen laminat in tehnološko napredni material, ki je odporen na vročino, praske, in celo udarce  –  tanek porcelan; ta vrsta površine pušča svoje lastnosti in lepoto nedotaknjeno skozi čas.

Govorimo o produktni inovaciji Gres porcelanastega zaključka, ki je na voljo v 10 barvah. Ker je izdelek trajnostnih energetskih tehnologij, pomeni da spoštujejo celoten ekosistem in ne puščajo nobenih snovi v okolje in jih je mogoče enostavno reciklirati v določenih proizvodnih ciklih. Steklena vrata so na voljo v 22 barvah, ki se razlikujejo vse od satena do visokega sijaja. Vse tri različice vrat imajo praktično neviden 18 mm aluminijast profil, ki je na voljo v gladki aluminjasti ali londonsko sivi barvi. Kuhinja Bijou se loči od klasičnih ponudnikov kuhinj na trgu, saj nova tehnologija najbolj obremenjenih in izpostavljenih delov kuhinje, kot so kuhinjska vratica, niso prepuščena naključju, ampak so narejena iz najtrših in grobemu čiščenju odpornemu materialu, Gres-porcelan v okvirju iz plemenite kovine.

Moderne kuhinje visoki sijaj so ene izmed najbolj priljubljenih stilov. Moderne kuhinje visoki sijaj odražajo sodoben, čist videz, ki ga odlično kombiniramo s produktno inovacijo posebnih materialov, kot:

Moderne male kuhinje s številnimi idejnimi projekti naših strokovnih svetovalcev za možnost najcenejše kuhinje, ki še vedno vsebuje osnovne elemente Aran srednje višjega razreda.

Na voljo zanimivi materiali, kot so Bijou straty, Bijou grès, Bijou glass matt, Bijou glass glossy in še več.

~ Oglejte si celoten katalog tukaj: Aran Cucine Bijou   ~ Spletna stran proizvajalca: Aran World

Materiali Bijou straty, Bijou grès, Bijou glass matt, Bijou glass glossy, za katere so na voljo v barvah: