The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

  • Slovenščina
  • English
  • Italiano

[ Kuhinja Cover ]

Kuhinja Cover: Oblecite svojo kuhinjo! Utrujeni od istega in običajnega pohištva, ki je statičen in nespremenljiv? Aran Cucine je ustvaril model kuhinje, ki spreminja način kako razmišljamo in živimo našo kuhinjo. Model kuhinje, ki se spremeni v trenutku. Luksuzne kuhinje po meri: Inovacija COVER® Aran Cucine je revolucionaren in patentiran model, kjer so vrata kuhinje sestavljena iz močnih, pralnih magnetnih folij, ki se obnovijo vsakič, ko si zaželite na vsakršen način! Na voljo je ogromna izbira različnih grafično oblikovanih magnetnih folij, Aran Cucine pa vam izdela magnetne folije tudi po vaši želji – tako da si lahko kuhinjo personalizirate celo z vašimi priljubljenimi fotografijami. Oprema kuhinje je velik projekt in zajema več faz. Oprema kuhinje sistema COVER® je inovativna obnova kuhinje, kjer preoblecite kuhinjo po vašem dizajnu.

Pokrovna vrata so pravi dragulj tehnike in se ponašajo s patentom, ki ščiti njihov osnovni koncept in dizajn.

Na voljo zanimivi materiali, kot so Cover, Cover laminates finishes, Cover matt wood finishes, Cover finishes special wood in še več.

~ Check complete catalogue: Aran Cucine Ylenia   ~ Spletna stran proizvajalca: Aran World   ~ Ogled videa tukaj: Cover Your Kitchen

Materiali CoverCover laminates finishesCover matt wood finishesCover finishes special wood, za katere so na voljo v barvah: