The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

  • Slovenščina
  • English
  • Italiano

[ Kuhinja Erika ]

Kuhinjski prostor, v katerem živimo, odraža našo identiteto: fiksna točka, vendar se nenehno spreminja.

Kuhinja Erika: Izrazite svojo individualnost s prilagodljivostjo kuhinje Erika. Ponaša se z 20 mm melaminskimi vrati, ki imajo teksturiran videz lesa v možnih kombinacijah vrat s sijajem, ki jih lahko kombiniramo, da dobimo dinamičen videz. Naj naši oblikovalci ustvarijo italijansko mojstrovino. Katalog kuhinj Volare je v salonu na voljo v pdf ali fizični obliki. Vsaka kuhinja ima svoj katalog, obstaja pa tudi katalog vseh kuhinj, kar je odlično za idealne dizajne. Aranovim strokovnim svetovalcem lahko podarite čudovite kuhinjske ideje. Tudi možnost nakupa kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, pisarne v istem slogu. Kuhinjski prostor, v katerem živimo, odraža našo identiteto: fiksna točka, vendar se nenehno spreminja.

Na voljo zanimive barve, kot so Glass door, Metallescent effect, LPL Laminate, PET glossy, PET matt, Fenix NTM ®, Fenix NTA ®, Lacquered matt, Lacquered glossy in še več.

~ Oglejte si celoten katalog tukaj: Aran Cucine Erika   ~ Spletna stran proizvajalca: Aran World

Materiali Glass doorMetallescent effectLPL LaminatePET glossyPET mattFenix NTM ®Fenix NTA ®Lacquered mattLacquered glossy, za katere so na voljo v barvah: