The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

  • Slovenščina
  • English
  • Italiano

[ Kuhinja Etrusca ]

Kuhinja Etrusca: Zahvaljujoč ogromnim številom oblik, praktičnih dodatkov in učinkovitih odlagalnih mest, združuje dnevno lepoto uporabe z posebnimi lesenimi detajli. Kuhinjska vratica so iz orehovega lesa, ki poosebljajo domačnost, a hkrati večno eleganco. Lesene kuhinje so večno očarljive in naravne. Izvedba je prav tako možna kot zidana kuhinja. Ekskluzivna prodaja kuhinj italijanskega svetovnega proizvajalca Aran. Prodaja kuhinj različnih stilov pod okriljem združenih najboljših oblikovalcev Aran, ki vam lahko ustvarijo unikatno kuhinjo po vaših željah.

V basovem lesu. Model Etrusca mojstrsko igra kuhinjsko-bivalni prostor. Funkcionalna klasika. Pametno doziranje sten in volumnov zahvaljujoč številnim oblikam, praktičnim dodatkom in učinkovitim predelkom za shranjevanje, ki združuje vsakodnevno lepoto z lepimi zaključki basovega lesa.

V trdnem apnu. Etruscan interpretira kuhinjsko-bivalni prostor. Pametno doziranje sten in prostornine, zahvaljujoč široki paleti modulov, posod, funkcionalnih dodatkov in pohištva, ki združujejo praktičnost vsakdanje uporabe z lepoto masivnega apna.

Na voljo so zanimivi materiali, kot so Frame door, Glass door in še več.

~ Oglejte si celoten katalog tukaj: Aran Cucine Etrusca   ~ Spletna stran proizvajalca: Aran World

Materiali Frame doorGlass door, za katere so na voljo v barvah: