The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

  • Slovenščina
  • English
  • Italiano

[ Kuhinja Imperial ]

Imperial je kombinacija tradicije, strasti in designa, kjer je zasnova okrepljena z novim zaključkom izrezljanega iz jesena.  Za čisto dovršeno eleganco so ornamenti ročno obdelani iz naravnih dobrin (zlato, srebro, kamen). Dovršeni materiali omogočajo, da bi vaš dotik začutil gladko in žametno povšino pohištva. Frize, kapiteli in leseni dodatki, skupaj z novimi metopeji, so obogateni z zlatimi ali srebrnimi detajli, ki odkrivajo vzdušje kraljevih palač in gledališč srednje Evrope. Skrb za podrobnosti, kot okras acanto na zgornjem delu otoka kuhinje ali bleščečo zlato pipo okrašeno s kristali Swarovski, naredijo vsako okolje edinstveno in ekskluzivno. Najlepše klasične kuhinje so lahko ustvarjene le v Italiji, saj je za najlepše klasične kuhinje potreben italijanski perfekcionizem za lepoto. Čudovite masivne lesene kuhinje v stilu kot rustične kuhinje s svojo večno eleganco in posebnimi razkošnimi detajli naredijo nepozaben vtis na vsakogar.

Na voljo zanimivi materiali, kot so Metropolitan, Metropolitan gold, Metropolitan silver, Glamour, Glamour gold, Glamour silver, Charme, Charme gold, Charme silver, Luxury, Luxury gold, Luxury silver, Unique, Unique gold, Unique silver, Elegance gold, Elegance silver, Emotion, Emotion gold, Emotion silver, Brilliant, Brilliant gold, Brilliant silver, Bohemian, Bohemian gold, Bohemian silver, Diamond, Diamond gold, Diamond silver in še več.

~ Oglejte si celoten katalog tukaj: Aran Cucine Imperial   ~ Spletna stran proizvajalca: Aran World

Materiali MetropolitanMetropolitan goldMetropolitan silverGlamourGlamour goldGlamour silverCharmeCharme goldCharme silverLuxuryLuxury goldLuxury silverUniqueUnique goldUnique silverElegance goldElegance silverEmotionEmotion goldEmotion silverBrilliantBrilliant goldBrilliant silverBohemianBohemian goldBohemian silverDiamondDiamond goldDiamond silver, za katere so na voljo v barvah: