The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

  • Slovenščina
  • English
  • Italiano

[ Kuhinja Trevi ]

Kuhinja, prijetna za življenje, ki najde navdih v podeželskih kočah in je kot nalašč za življenje v mestu.

Vrata, napolnjena z naravnim kostanjem, izžarevajo strukturno trdnost kuhinje in se nanašajo na ravnovesje med človekom in naravo: opozarjajo na pristnost človeških vrednot, ki se ne bojijo oderuštva. Nastala harmonija v preteklih korakih, nabitih s čustvi, ki se kaže v znanem slogu, oživljena po sodobnem kanonu, ki daje prednost ergonomiji in funkcionalnosti. Varnost podeželskih barv daje kuhinji zračen in eleganten dih. Kostanjev plamen riše nežne odtenke, v notranjosti hiše opozarja na toploto podeželskih barv, steklena vrata dajejo kuhinji zračen in eleganten dih.

Kuhinja Trevi: Rustikalne kuhinje nas popeljejo v mirno podeželje. Najbolj prodajane čudovite bele rustikalne kuhinje s toplim pridihom osvežijo prostor. Vrata iz naravnega kostanja poudarjajo strukturno trdnost kuhinje, kar se nanaša na ljudi in naravno ravnovesje: to opozarja na pristnost človeških vrednot. Tako pridobljena harmonija z nekaj historičnimi odtisi daje emotivnost, ki se kaže v znanem stilu reinventiranem na moderne prednosti argonomije in funkcionalnosti. Kostanjev plamen črpa nežne odtenke, ki se sklicuje na notranjost ambienta toplih barv. Steklena vrata dajejo kuhinji dodaten zračen in eleganten pridih. Lepe italijanske kuhinje, ki se prilegajo vsakemu posamezniku.

Na voljo zanimivi materiali, kot so Frame door, Glass door, Finishes and colours, White door matt, White door glossy in še več.

~ Spletna stran proizvajalca: Aran World

Materiali Frame doorGlass doorFinishes and coloursWhite door mattWhite door glossy, za katere so na voljo v barvah: