The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

  • Slovenščina
  • English
  • Italiano

[ Kuhinja Volare ]

Elegantna zasnova kuhinje, praktičnost, uporabnost, zavihanost oblik naredijo Volare izjemno vsestranski, ikonični in vedno zeleni; ponuja lahkotnost, trdnost in funkcionalnost hkrati.

Tisoč kuhinj v enem imenu. Prenova tudi za eno najuspešnejših serij Aran Cucine. Elegantna zasnova kuhinje, praktičnost, uporabnost, zavihanost oblik naredijo Volare izjemno vsestranski, ikonični in vedno zeleni; ponuja lahkotnost, trdnost in funkcionalnost hkrati.

Eleganca in dizajn. Občutek kontinuitete od kuhinje do bivalnega dela poudarjajo vijugasta silhueta ali vodoravni kosi Volare v lakih, lesu in rumenih oblogah borov, ki se odvijajo v svetlečih in prostornih sobah. Poleg tega imamo še Volare vetro: čustva, ki presegajo funkcijo, industrijska, a ne preveč. Drzna eleganca v popolni harmoniji z osebnostjo prostorov, rezultat natančne in natančne raziskave.

Na voljo zanimivi materiali, kot so Matt wood, open-pore, Pro Essence Opaque, Special Essence Opaque, Special Essence polished, Matt lacquer, Glossy lacquer, Slab glass matt, Slab glass glossy, Metallic lacquer, Glass door in še več.

~ Oglejte si celoten katalog tukaj: Aran Cucine Volare   ~ Spletna stran proizvajalca: Aran World

Materiali Matt wood, open-pore, Pro Essence OpaqueSpecial Essence OpaqueSpecial Essence polishedMatt lacquerGlossy lacquerSlab glass mattSlab glass glossyMetallic lacquerGlass door, za katere so na voljo v barvah: