The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

  • Slovenščina
  • English
  • Italiano

[ Trump International Resort ]

Zahvaljujoč široki distribucijski mreži tako prodaji kot pogodbenim podjetjem je danes Aran Cucine prisoten na vseh pomembnejših trgih sveta. V prodaji ima podjetje Aran Cucine eno najbolj učinkovitih in široko razširjenih distribucijskih mrež v tem sektorju, z več kot 2500 razstavnimi saloni na vseh 5 kontinentih.

Naše stranke, tako v Evropi kot v Ameriki, uživajo zaupanja tehnične in logistične podpore, da sta čas in razdalja skoraj zanemarljiva.

Aran Cucine je svetovni proizvajalec kuhinj. Kuhinje so proizvedene z najmodernejšo tehnologijo v Evropi in se prodajajo na vseh 5-ih kontinentih v 120-ih državah sveta.

Dnevno proizvedejo …… elementov in letno izdelajo ….. kuhinj. To zmorejo in je dopuščeno samo najboljšim po kvaliteti in designu. Uvozni kriteriji v nekaterih delih sveta so zelo strogi (Avstralija, Kanada, skandinavske države,…).

Aran kuhinje pa se odlikujejo ne samo po designu ampak tudi po najbolj kvalitetni izbiri materialov. Vsi ključni elementi so namreč vodoodporni (ARAN Water Resist) in ne vsebujejo strupenih substanc-konzervansov-formaldehidov. Zaradi omenjenih odlik so kuhinjamAran Cucine odprta vsa vrata sveta.

Eden pomembnejših kupcev kuhinj Aran-Newform so tudi podjetja v lasti Donalda Trumpa.

Aran Cucine je največji izvoznik kuhinj za ameriški trg, še posebej velja omeniti vzhodno obalo Amerike, kjer so prisotne kuhinje Aran v najbolj mondenih krajih kot je Miami Beach na Floridi …

Na spodnjih slikah si lahko ogledate le nekaj izpeljanih projektov proizvajalca AranWorld-Newform.