The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

  • Slovenščina
  • English
  • Italiano

[ Garancija ]

[ Kakovost za katero stojimo ]

Vrhunska kakovost, večkrat nagrajeni dizajn, storitev in dostopnost so naredile podjetje ARAN Cucine najbolj prodajanega proizvajalca italijanskih kuhinj znanega širom sveta. Zato ARAN Cucine vodi jamstvo kakovosti.

 

[ Majhni detajli naredijo veliko razliko ]

 

Podjetje ARAN nenehno stremi k rešitvam, ki zajemajo življenje in dizajn. Najboljšim oblikovalcem iz vsega sveta je dana svoboda kreativnosti, da ustvarijo mojstrovine, ki slavijo umetnost kuhinje. Izbira lesa, ročajev, tečajev, premazov in priborov se skrbno ujemajo za najboljši videz,  občutek, dotik in vzdržljivost. Ko je ta proces končan, se vsak izbran dizajn nato strogo testira, tako da stranka ve, ko kupi ARAN kuhinjo, je to za dolgo življensko obdobje.

[ Daleč pred konkurenco ]

 

ARAN World kot svetovni proizvajalec praktično skoraj nima konkurence glede:

  1. Detajli – kjer so na podlagi direktive priznanih arhitektov izbrani različni materiali vratic, ročajev, pravih kovin, porcelana, vitražov, obrob, letev kuhinj in unikatnih elementov določenega obdobja; vse našteto je narejeno kot celota, tako da uporabnik kuhinje dobi resnični občutek, da je kupil tehnološko in v detajle najprestižnejšo kuhinjo.
  2. Spoji pritrjevanja – konkretna konstrukcija kuhinjskega in dodatna ojačitev kuhinjskih elementov, zglobi, sistemi brezprofilnih ročajev, polkrožni elementi “konveksne in konkavne oblike”, vitraži narejeni iz pravega vitraža, pravi porcelanasti ročaji, iz masivnega lesa izrezljani dodatki, možnost izbire prave lesene kuhinje iz masivnega lesa (kot je češnja, oreh, kostanj, hrast, jesen, bukev itd.), unikatno senčenje vratic kuhinj z efekti staranja.
  3. Ekologija materialov in zdravju neoporečni materiali ter izvedba: podnožje različnih višin 10, 12, 15 in 18 cm – nikoli iz iverke, zaradi možnosti vlage/mokrote pri čiščenju in oddajanja spornega vonja plesni (kar je škodljivo za bronhitis malih otrok in astme pri starejših ljudeh). To med drugim preprečujejo materiali z oznako “ARAN Water Resistant”.
  4. Obdelava elementov – pomeni, da je 100% vsak kos ali sestavni del pohištva obdelan v celoti, kar pomeni da noben del masive, iverala ali mediapana, ne ostane “skrit” in neobdelan. Take izvedbe izdelave pohištva, kot ga uporablja ARAN, uporablja manj kot 10% proizvajalcev.
  5. Aran World je pri vseh detajlih kuhinje več let pred najkvalitetnejšo konkurenco in vsaj desetletje pred običajnimi proizvajalci kuhinj. Slogan Aran World je nepremagljiva doživljenjska kuhinja v vašem domu.

Akcija kuhinje italijanske blagovne znamke Aran. Akcija kuhinje srednje višjega cenovnega razreda. Ideje za kuhinje s pomočjo naših strokovnih svetovalcev. Črne kuhinje, zlate kuhinje, usnjene kuhinje, keramične kuhinje in še več ekskluzivnih možnosti. Obiščite salon kuhinj Aran v Ljubljani, Izoli in Mariboru.