The best selling Italian kitchen in the world • La cucina italiana più acquistata nel mondo

 • Slovenščina
 • English
 • Italiano

[ O nas ]

[ Internacionalna vodilna blagovna znamka v dizajnu in proizvodnji ]

Aran World s.r.l. vodi direktno prodajo do kupca v Sloveniji preko neposredne prodaje v specializiranih salonih kuhinj OPREMA CENTER  ekskluzivnega zastopstva na dveh lokacijah. Aran World kuhinje se prodajajo po TOVARNIŠKEM CENIKU na treh lokacijah v Sloveniji. Pred naročilom izdelave kuhinje obiščemo stranko na njenem domu, tako da se uskladi želja in realnost nove kuhinje. Tako lahko ponudnik jamči glede prostora z določenimi elementi. Proizvajalec ima zaradi vloge svetovnega proizvajalca v produkciji in zalogi vedno vsaj 90% elementov, zato je v tem vprašanju korak pred posnemovalci. Proizvajalec ARAN World s.l.r.  je največji izvoznik kuhinj v Italiji in je prisoten na vseh 5-ih kontinentih, kar je izjemen dosežek italijanskega proizvajalca.

Specializirani saloni kuhinj OPREMA CENTER na treh lokacijah v Sloveniji.  Zastopamo svetovnega proizvajalca kuhinj ARAN World S.r.l.

[ Luksuz, ki si ga lahko privoščimo ]

Vsi materiali so EKO in FSC, okolju prijazni in zdravju neškodljivi – brez formaldehidov. Vsi elementi so iz vodoodpornih materialov (brez doplačila), ravno tako tudi delovni pulti. Mehanizmi ter vodila so največje kakovosti – priznanega proizvajalca Blum, vsa okovja so ravno tako sistema clip-pritrjevanje vrat na element brez vijakov in orodja. Izdelava kuhinje po meri italijanskega proizvajalca Aran. Strokovno svetovanje za izdelave kuhinje po meri. Aran so vrhunske kuhinje po meri in ne nekaj kar je samo podobno kuhinji.  Ideje za kuhinje po meri na voljo ob obisku salona.

Obiščite spletno stran proizvajalca: Aran World S.r.l.

 

[ Misija – Vizija podjetja ]

Ob hkratnem varovanju okolja vsak dan izdelujemo kuhinje, ki interpretirajo sanje in potrebe družin po vsem svetu. Talent, strast in pristnost so naši ambasadorji italijanskega načina življenja, kjer sta dizajn in tradicija popolni sintezi edinstvene kulture. Želimo si in stremimo k temu, da bi italijanske kuhinje ARAN Cucine doprinesle vsaj kanček sreče v svetovnih domovih ter prijetnega občutka v ambientu za dosego vaših potreb in še več.

[ Vrednost blagovne znamke ]

 • Družina
  Izmenjava in občutek pripadnosti so naše polarne zvezde
 • Empatija
  Radi se identificiramo z našimi strankami in njihovimi željami
 • Poštenost, preglednost in verodostojnost
  Za nas je bistveno, da zgradimo močne odnose, ki temeljijo na zanesljivosti in spoštovanju
 • Trajnost
  Zavedamo se velike odgovornosti, ki jih imamo v socialnih, ekoloških in ekonomskih sferah. Razlog, zakaj smo pozorni na sedanjost je za trajnostno prihodnost.
 • Ustvarjalna energija
  Konstantne in stalne inovacije, rezultat skrbnih raziskav in razvoja